• tww
  • one
  • shbc香港展会

Napa Pilih US?

Ing Beyond Case, kita desain lan gawé HIGH-END kasus adat sing paling cocog karo aplikasi.

  • pabrik bersertifikat ISO

    pabrik bersertifikat ISO

    Manajemen pabrik wis apik lan systematized awit kita liwati bukti asli saka ISO9001: 2008 in 2014.

  • Swara 10 pengalaman taun '

    Swara 10 pengalaman taun '

    Kanthi kawruh ekstensif lan pengalaman saka luwih saka 10 taun ing kolom, digunakake teknologi unik, bahan mentahan, ing-omah produksi lan kontrol kualitas kanggo nggawe kasus adat paling.

  • 100% HFS kepuasan ing kualitas lan layanan:

    100% HFS kepuasan ing kualitas lan layanan:

    Kita bangga kangge kita sesambetan ing HFS kepuasan 100% saka klien kita.

Baru

Ing Custom Nyetak Cases bisa dirancang kanggo pas saben jinis saka peralatan. Desain Highly dirancang nawakake keamanan marang impact, bledug, sun, Kelembapan lan nandheske lingkungan. Interiors bisa nyetak kanggo dimensi pas enclosures utawa mati umpluk Cut bisa ditambahake kanggo pangayoman ekstra.

A Case Of QUALITY:
Sembarang Case, Sembarang kabutuhan:

  • Photo2
  • Team
  • bab-us1

Shanghai Beyond Case didegaké ing taun 2005, kebon ing desain lan Pabrik HIGH-ENDcustom EVA cases. Our unwavering commitment to excellence and customer satisfaction has earned us a great reputation world widely, is a leading global manufacturer of professional EVA carrying case solutions.

100% Custom, gawenan tangan, periksa: Nggabungake produk liyane saka cilik, nambah nilai tambahan kanggo produk karo cilik kualitas.

Feature Products

A Cases adat Nyetak gabungke pangayoman saka cilik hard karo versatility lan portability saka cilik alus. Ing adat semi-kaku nyetak kasus kurban opsi desain telas amarga loro interior lan njaba bisa terus-terusan contoured kanggo wangun utawa ukuran sakbenere sembarang.

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart