SHBC bahan ndhuwur OEM Nihan hard EVA cilik hard karo umpluk

Short Description:

Sembarang Case, sembarang kabutuhan:

Miturut manggonke customer perlu ing tengah pangolahan produksi lan kita desain. Kita usaha kanggo nyedhiyani paling selaras solusi nggowo kanggo kita pelanggan. Saka konsep kanggo cilik final, kita darmabakti kanggo nambah nilai ekstra kanggo produk kita pelanggan ':


  • MOQ :: 500 Potongan /
  • Experting Port :: Halifax, Guangzhou utawa bandar liyane ing China
  • Detail produk

    Teknologi Produksi

    Tags Product

    specifications:

    Item Name:  cilik hard EVA karo umpluk
    Modle No: SHBC-TC-M009
    Ukuran njaba: 22 * 12 * 4cm
    Ukuran Internal: 21 * 11 * 3cm
    warna: Black (Sembarang werna bisa milih)
    bobot: 0.2KG
    Material: PU (permukaan) + EVA (Body) + Velevet (Lining)
    Catetan:  Prodhuk mung kanggo nuduhake waé, hubungi kita kanggo kasus selaras
       
    fitur:
    aplikasi: Packaging, Bahan
    opsi Logo: Embossing. opsi liyane: Printing, Karet patch, Metal Printing, Zipper Puller, Handel etc
    fitur: Entheng, durung kuat, Katon gedhe nalika nglindhungi apa nang; Shock lan tahan banyu
       
    Trading Info:
    MOQ: 500pcs
    Lead Time: 30-45 dina kanggo supaya kumpulan; 7-20 dina kanggo sampel
    Term Pembayaran: Mold lan Sample: 100% karo produksi orderMass: 40% simpenan, 60% sadurunge kapal
    Kebijakan Sample
    Exsiting Sample $ 10- $ 20
    Sample Custom: Tooling, biaya Mold
    Pilihan selaras liyane:
    Packaging: Lengan, Warna Kothak utawa packaing selaras liyane saben panjalukan

  • Previous:
  • Next:

  • How is the foam EVA cases are produced? the lamination processes of surface, body(EVA Ethylene Vinyl Acetate) and lining process creates better adhesion of cover material to the formed foam.

    9B75

    The EVA carrying cases sutiable for any products you could imagine, any cases, any needs could be specially designed for you.

    P2_01

    P2_02P2_03

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Heart

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Heart