Shockproof Case Portable Waterproof kanggo GoPro Hero

Short Description:

Sembarang Case, sembarang kabutuhan:

Miturut manggonke customer perlu ing tengah pangolahan produksi lan kita desain. Kita usaha kanggo nyedhiyani paling selaras solusi nggowo kanggo kita pelanggan. Saka konsep kanggo cilik final, kita darmabakti kanggo nambah nilai ekstra kanggo produk kita pelanggan ':


  • MOQ :: 500 Potongan /
  • Experting Port :: Halifax, Guangzhou utawa bandar liyane ing China
  • Detail produk

    Teknologi Produksi

    Tags Product

    specifications:

     
    Item Name: Selaras cilik Nihan hard karo umpluk kanggo pribadi packaging
    Modle No: SHBC-TC-M0015
    aplikasi: Packaging, Bahan
    fitur: Entheng, durung kuat, Katon gedhe nalika nglindhungi apa nang; Shock lan tahan banyu
    warna: Brown (Sembarang werna bisa milih)
    bobot: 0.8KG
    opsi Logo: Embossing, opsi liya: Printing, Karet patch, Metal Printing, Zipper Puller, Handel etc
    Material: 1680D Nylon (permukaan) + EVA (Body) + Velevet (Lining)
       
    Ukuran
    Ukuran njaba: 22 * 17 * 6.5cm
    Ukuran Internal: 21 * 16 * 5.5cm
     Catetan: Ing kasus mung kanggo nuduhake waé: Sembarang wangun, sembarang ukuran bisa customzied saben panjalukan
       
    Trading Info:
    MOQ: 500pcs
    Lead Time: 30-45 dina kanggo supaya kumpulan; 7-20 dina kanggo sampel
    Term Pembayaran: Mold lan Sample: 100% karo produksi orderMass: 40% simpenan, 60% sadurunge kapal
    Kebijakan Sample
    Exsiting Sample $ 10- $ 20
    Sample Custom: Tooling, biaya Mold
    Pilihan selaras liyane:
    Packaging: Lengan, Warna Kothak utawa packaing selaras liyane saben panjalukan

  • Previous:
  • Next:

  • How is the foam EVA cases are produced? the lamination processes of surface, body(EVA Ethylene Vinyl Acetate) and lining process creates better adhesion of cover material to the formed foam.

    9B75

    The EVA carrying cases sutiable for any products you could imagine, any cases, any needs could be specially designed for you.

    P2_01

    P2_02P2_03

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Plane