Pse Zgjidhni SHBA?

  Në Përtej rast, ne projektimin dhe prodhimin e rasteve porosi fund të lartë që i përshtatet mirë kërkesën tuaj.

   Arritje të reja

   Zakonit formohem Rastet mund të jenë të dizajnuara për të përshtaten çdo lloj të pajisjeve. Dizajni shumë engineered ofron siguri kundër ndikimit, pluhuri, dielli, lagështia dhe streset e tjera mjedisore. Brendshme mund të formohem në dimensionet e sakta të rrethimit tuaj ose vdesin prerë shkumë mund të shtohet për mbrojtje shtesë.

   Një Rasti i cilësisë:
   Çdo rast, çdo nevojave:

   100% Custom, punuar me dorë, inspektoi: Integrimi produktin tuaj më shumë se një rast, shtoni vlerat shtesë për produktin tuaj me një rast të cilësisë.

   Feature Produkte

   Raste me porosi formohem kombinuar mbrojtjen e një rast të vështirë me shkathtësi dhe transportueshmëri e një kasë të butë. Rastet gjysmë-ngurtë porosi formohem ofrojë opsione të pafundme të projektimit për shkak të dy brendshme dhe të jashtme mund të jetë në vazhdimësi contoured për pothuajse çdo formë ose madhësi.

   WhatsApp Online Chat !