Rreth nesh

Custom OEM EVA Carrying case, Thermoformed Foam EVA Cases facoty.

Check our factory video on YouTube:

Shanghai Beyond Case, branch office(RUILI CASE) was founded in 2005, dedicated on design and manufacture HIGH-END custom EVA(Ethylene Vinyl Acetate) cases . Our unwavering commitment to excellence and customer satisfaction has earned great reputations worldwidely, is a leading manufacturer of professional EVA carrying solutions.

The semi-rigid custom EVA molded cases have been used for various applications such as senstive instruments, sales kits, medical equipment, consumer electronics etc. Our key products covers EVA headphone cases, EVA earphone cases, EVA laptop cases, EVA Tool Cases, EVA Carrying cases, EVA Zipper cases, EVA Medical cases etc.  From design to production, we deliver a high-level branded, innovative, value added soft molded cases to compliment your products. The exterior could be molded to any shape and any size. Interiors can be molded to the exact dimensions of devices or die-cut foam can be added for extra protection. Many options to add your logo or brand, such as silk printing, rubber patch, handel, zipper puller, hangtags, metal tags etc. A unique high quality custom EVA packaging case could bring much additional values and leaves great impressions to customers.

Cilësia dhe shërbimi  janë zemra e çdo gjë që bëjmë. Menaxhmenti Fabrika është përmirësuar dhe sistemuar që kompania e kaluar legalizuara ISO9001: 2008 në vitin 2014. Të gjitha produktet mund të plotësojnë kërkesat e standardeve ndërkombëtare të mjedisit, mund të kalojnë testin përkatës cilësisë të tilla si REACH, RoHS, halogjen, CP65, MSDS, PFOS, PFOA, dhe pops në bazë të kërkesave të klientit.

Fabrika jonë ka një staf total prej mbi 130, përfshin 10 ekip personin e R & D ekip, Fabrika mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 4500 m2, zotëron katër seminare të Laminating, i derdhur dhe qepje. Puna jonë udhëhiqet nga katër vlerat thelbësore:

Quality -Ne krenohet veten në një vlerësim 100% kënaqësi nga klientët tanë. Standardet tona patëmetë e kontrollit të cilësisë janë një kontribues i madh për reputacionin tonë si një udhëheqës të industrisë në rast porosi projektimin dhe prodhimin.

Dizajni-By focusing designs on the needs of our customers, we are able to deliver best EVA Cases to customers’ needs.

Innovation  -Bazuar në risi dhe kreativitet, procesi ynë unik zhvillimit të na mundëson për të krijuar zgjidhje që ofrojnë vlerë të prekshme shtuar për klientët tanë.

Besueshmëria – We believe in a long-term relationship and partnership with our customers, our dedication to quality custom EVA cases is one of the reasons why we enjoy such a high client retention rate.

 


WhatsApp Online Chat !