• tww
  • one
  • EVA CASE

Naha Pilih AS?

Di Cicih Case, urang ngarancang sarta ngahasilkeun luhur-ahir kasus custom nu pangsaena cocog ka aplikasi Anjeun.

  • pabrik certificated ISO

    pabrik certificated ISO

    The manajemén pabrik geus ningkat jeung systematized saprak urang diliwatan auténtikasi of ISO9001: 2008 di 2014.

  • Leuwih 10 pangalaman taun '

    Leuwih 10 pangalaman taun '

    Kalawan kanyaho éksténsif jeung kaahlian leuwih ti 10 taun di sawah kami nganggo téknologi unik, bahan baku, dina-imah produksi jeung kontrol kualitas pikeun nyieun perkara custom pangalusna.

  • 100% rating kapuasan dina kualitas sarta jasa:

    100% rating kapuasan dina kualitas sarta jasa:

    Simkuring bangga Sunan Gunung Djati dina rating kapuasan 100% tina klien urang.

Arrivals anyar

The Adat dijieun Kasus bisa dirancang pikeun nyocogkeun unggal jenis pakakas. desain kacida direkayasa nawarkeun kaamanan ngalawan dampak, lebu, panonpoe, Uap na stresses lingkungan séjén. Interiors bisa dijieun kana dimensi pasti tina enclosures anjeun atanapi maot busa motong bisa ditambahkeun pikeun panangtayungan tambahan.

A Case kualitas:
Sakur Jigana, Sakur kabutuhan:

  • 20170619175725
  • ngeunaan-us1
  • Team

Shanghai Cicih Case diadegkeun dina 2005, dedicated on rarancang jeung rancang luhur-ahir kasus custom. Komitmen unwavering urang pikeun kaunggulan tur customer kapuasan geus earned kami dunya reputasi hébat uluk salam, nyaéta produsén global ngarah tina solusi mawa profésional.

100% Adat, handmade, inspected: ngahijikeun produk Anjeun leuwih ti hiji pasualan, tambahkeun nilai tambahan pikeun produk Anjeun sareng hiji hal kualitas.

fitur Produk

A Kasus custom dijieun ngagabungkeun panangtayungan hiji hal teuas jeung versatility na portability of a bisi lemes. The custom semi-kaku dijieun kasus nawiskeun pilihan design sajajalan lantaran duanana pedalaman sarta exterior tiasa konsistén contoured kana bentuk atawa ukuranana ampir wae.

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu