wartos

  • SHBC Team at HongKong Mobile Electronical Shows
    Post time: Apr-25-2018

    Shanghai Beyond Case-SHBC team just finished their show at HongKong Mobile Electrical shows. Their high-end, unique design customized cases: such as headphone cases, VR cases, Earphone cases, Hard disk cases etc have attracted many global customers from US, German, France, Italy, Turkey, Japan et...Baca leuwih »

  • Cash Discount up to 200USD-Beyond Team is ready for the March PK
    Post time: Mar-05-2018

    Shanghai Beyond Case as a leading manufacturer of high-end customized EVA carrying cases, EVA molded Case etc, will attend the years’ largest promotion activity held by Alibaba. So any batch order placed during this March could enjoy   2% OFF (UP TO USD200)  +   FREE INSPECTION   Do you ha...Baca leuwih »

  • Post time: Feb-11-2018

    SHBC(Shanghai Beyond Case-Leading manufacturer of high end OEM/ODM EVA packaging cases, includes EVA headphone cases, EVA drone cases, EVA Nintendo Switch cases, EVA earphone Cases, EVA VR cases, EVA medical cases, EVA first aid cases etc ) will attend the Mobile Electronical Fair in April 2018. ...Baca leuwih »

  • Post time: Feb-11-2018

    SHBC CNY holiday arrangements as below: Factory starts from Feb 8th to Feb 28th Office starts from Feb 14th to Feb 23rd Beyond Case family wish all customers and partners a happy new year, and thanks for your kind supports all this time. What is Chinese Spring Festival? Lets see below: 2018 Chi...Baca leuwih »

  • Post time: Dec-14-2017

    Shanghai Beyond Case will attend  CES  fair which is the world’s gathering place for all who thrive on the business of consumer technologies. Beyond team will bring their new launched hard shell EVA cases on the show: The carrying case for DJI drones, Switch storage cases, Pistol carrying cases, ...Baca leuwih »

  • Post time: Sep-10-2017

    Beyond Case(Leading manufacture of high-end customized EVA carrying cases) will attend follwing trade shows, welcome a lot your visit. The most innovative, top grade customized cases(EVA cases, zipper tool cases camera cases, drone cases, pistol cases etc) will be exhibited. Looking forward meet...Baca leuwih »

  • Post time: Sep-10-2017

    At Beyond Case, we design and produce HIGH-END custom cases that best suits your application. The Custom Molded Cases can be designed to fit every type of equipment. The highly engineered design offers security against impact, dust, sun, moisture and other environmental stresses. Interiors can be...Baca leuwih »

  • Post time: Jul-28-2017

    EVA is characterized by good flexibility, rubber-like flexibility, it still has good flexibility at -50 . The surface is gloss and it has good chemical stability, anti-aging and ozone resistance. It is safer than other material and non-toxic. The largest feature of EVA case is that it can provide...Baca leuwih »

  • waktos pos: Méi-27-2017

    Bringing hiji kahirupan gagasan tiasa bit overwhelming, sarta thats mana urang datang dina. Prosés kami dimimitian ku desain. Kalawan leuwih 15 taun pangalaman digabungkeun bisa ngahurungkeun gagasan naon kana realitas hiji. Tim desain ngalaman kami bakal ngarancang hiji hal pinuh custom papanggih wae aplikasi butuh husus merlukeun ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Méi-27-2017

    Upami Anjeun gaduh parabot hipu atawa instrumen sénsitip anu peryogi panyalindungan, hiji hal Eva thermoformed mangrupa solusi idéal. Alatan durability na rigidity eta urang, kasus Eva nawiskeun alternatif sampurna kasus plastik teuas, tanpa sacrificing éta sipat pelindung. lamination proprietary urang ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Méi-27-2017

    Simkuring bangga Sunan Gunung Djati dina rating kapuasan 100% tina klien urang. standar kadali kualitas impeccable urang téh mangrupa pangdeudeul utama pikeun reputasi urang salaku hiji pamimpin industri dina rarancang hal custom jeung produksi. Kami pinuh committed mun ongkos Anjeun pesenan cacad-gratis. Kanyataanna, lamun urang manggihan hiji defe ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Méi-27-2017

    Lamun geus gaduh waktos tangguh nyungsi Eva (étiléna vinyl asétat) produk, hirup anjeun ngan ngagaduhan gampang. Di Cicih Case, anjeun bakal manggihan bahan ieu luar biasa jero sakabéh produk kasus ngaropéa sarta dina loba kasus OEM custom urang. Seger, sleek & stylish Jeung tékstur na lemes, greate ...Baca leuwih »

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal