SHBC ngaropéa hal teuas Eva waterproof tinggi tungtung

Pondok Description:

Sagala Jigana, sagala pangabutuh:

Ku cara nempatkeun customer perlu di puseur prosés produksi jeung desain urang. Urang narékahan pikeun nyadiakeun pangalusna solusi ngaropéa mawa ka konsumén urang. Ti konsép pikeun hal final, urang dedicated pikeun nambahkeun nilai tambahan pikeun produk konsumén urang ':


  • MOQ :: 500 Piece / Potongan
  • Experting Port :: ShenZhen, GuangZhou atawa palabuhan lianna di Cina
  • jéntré produk

    Téhnologi produksi

    Tags produk

    SHBC OEM EVA waterproof hard Eva Case is not only a  protective carrying solution, but also with very fashion and stylish design. It Offers advanced design and supreme quality,  Case shape, color, logo, inside structure could be customized to meet your needs and branded to reflect your professional identity.

    Eva Case with features of:

    • Body is thermoformed with EVA material which is lightweight yet durable
    • Personalized shape/color/logo/zipper/handels are avaliable
    • Customized foam available(Your high-end product could havea taylor-made “home”
    • Recylable to use, it is more than a packaging, it could be repeating using as stroage, travelling, transportation etc
    • BEST high-end packaging solution to add extra values to your products

    Adat Eva Case

    spésifikasi:

    Item Nami: Eva Hard mawa Case
    Modle No: SHBC-TC-M002
    aplikasi: Bungkusan, Retailing
    Fitur: Lightweight, acan sturdy, Nuhun hébat bari mayungan naon di jero; Shock sarta tahan cai
    warna: Hideung (Sakur kelir séjén bisa dipilih)
    beurat: 0.5KG
    pilihan Logo: Embossing. Pilihan sejenna: Nyitak, karét patch, Metal badge, seleting Puller, Handel jsb
    bahan: 1680D nilon (permukaan) + Eva (Awak) + Velevet (pinding)
       
    dimensi
    Dimensi éksternal: 8,67 * 6,69 * 2,56 inci
    Dimensi internal: 8,26 * 6,29 * 2,17 inci
       
       
    Dagang Info:
    MOQ: 500pcs
    Waktos prosés: 30-45 poé keur urutan tumpak; 7-20 poé keur sampel
    Istilah pembayaran: Kapang jeung Sampel: 100% kalawan produksi orderMass: 40% deposit, 60% saméméh pengiriman barang
    Sarat jeung Kaayaan sampel
    Exsiting Sampel $ 10- $ 20
    Sampel custom: Tooling, waragad kapang
    Pilihan ngaropéa séjén:
    bungkusan: Sleeves, Warna Buleud atanapi packaing ngaropéa lianna per requests

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • How is the foam EVA cases are produced? the lamination processes of surface, body(EVA Ethylene Vinyl Acetate) and lining process creates better adhesion of cover material to the formed foam.

    9B75

    The EVA carrying cases sutiable for any products you could imagine, any cases, any needs could be specially designed for you.

    P2_01

    P2_02P2_03

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !