SHBC kelas luhur OEM cangkang teuas Eva hal teuas kalayan busa

Pondok Description:

Sagala Jigana, sagala pangabutuh:

Ku cara nempatkeun customer perlu di puseur prosés produksi jeung desain urang. Urang narékahan pikeun nyadiakeun pangalusna solusi ngaropéa mawa ka konsumén urang. Ti konsép pikeun hal final, urang dedicated pikeun nambahkeun nilai tambahan pikeun produk konsumén urang ':


  • MOQ :: 500 Piece / Potongan
  • Experting Port :: ShenZhen, GuangZhou atawa palabuhan lianna di Cina
  • jéntré produk

    Téhnologi produksi

    Tags produk

    spésifikasi:

    Item Nami:  bisi teuas Eva kalayan busa
    Modle No: SHBC-TC-M009
    Dimensi éksternal: 22 * 12 * 4cm
    Dimensi internal: 21 * 11 * 3cm
    warna: Hideung (Sakur kelir séjén bisa dipilih)
    beurat: 0.2KG
    bahan: PU (permukaan) + Eva (Awak) + Velevet (pinding)
    Catetan:  Produk ukur pikeun némbongkeun Tujuan, ngahubungan kami pikeun hal ngaropéa
       
    Fitur:
    aplikasi: Bungkusan, Retailing
    pilihan Logo: Embossing. Pilihan sejenna: Nyitak, karét patch, Metal badge, seleting Puller, Handel jsb
    Fitur: Lightweight, acan sturdy, Nuhun hébat bari mayungan naon di jero; Shock sarta tahan cai
       
    Dagang Info:
    MOQ: 500pcs
    Waktos prosés: 30-45 poé keur urutan tumpak; 7-20 poé keur sampel
    Istilah pembayaran: Kapang jeung Sampel: 100% kalawan produksi orderMass: 40% deposit, 60% saméméh pengiriman barang
    Sarat jeung Kaayaan sampel
    Exsiting Sampel $ 10- $ 20
    Sampel custom: Tooling, waragad kapang
    Pilihan ngaropéa séjén:
    bungkusan: Sleeves, Warna Buleud atanapi packaing ngaropéa lianna per requests

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • How is the foam EVA cases are produced? the lamination processes of surface, body(EVA Ethylene Vinyl Acetate) and lining process creates better adhesion of cover material to the formed foam.

    9B75

    The EVA carrying cases sutiable for any products you could imagine, any cases, any needs could be specially designed for you.

    P2_01

    P2_02P2_03

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !