Shockproof Case Hotspot waterproof pikeun Gopro Pahlawan

Pondok Description:

Sagala Jigana, sagala pangabutuh:

Ku cara nempatkeun customer perlu di puseur prosés produksi jeung desain urang. Urang narékahan pikeun nyadiakeun pangalusna solusi ngaropéa mawa ka konsumén urang. Ti konsép pikeun hal final, urang dedicated pikeun nambahkeun nilai tambahan pikeun produk konsumén urang ':


  • MOQ :: 500 Piece / Potongan
  • Experting Port :: ShenZhen, GuangZhou atawa palabuhan lianna di Cina
  • jéntré produk

    Téhnologi produksi

    Tags produk

    spésifikasi:

     
    Item Nami: Ngaropéa hal cangkang teuas kalayan busa keur parabot bungkusan
    Modle No: SHBC-TC-M0015
    aplikasi: Bungkusan, Retailing
    Fitur: Lightweight, acan sturdy, Nuhun hébat bari mayungan naon di jero; Shock sarta tahan cai
    warna: Brown (Sakur kelir séjén bisa dipilih)
    beurat: 0.8KG
    pilihan Logo: Embossing, pilihan lianna: Nyitak, karét patch, Metal badge, seleting Puller, Handel jsb
    bahan: 1680D nilon (permukaan) + Eva (Awak) + Velevet (pinding)
       
    dimensi
    Dimensi éksternal: 22 * 17 * 6.5cm
    Dimensi internal: 21 * 16 * 5.5cm
     Catetan: Kasusna ukur pikeun némbongkeun Tujuan: Sakur bentuk, sagala ukuran bisa customzied per requests
       
    Dagang Info:
    MOQ: 500pcs
    Waktos prosés: 30-45 poé keur urutan tumpak; 7-20 poé keur sampel
    Istilah pembayaran: Kapang jeung Sampel: 100% kalawan produksi orderMass: 40% deposit, 60% saméméh pengiriman barang
    Sarat jeung Kaayaan sampel
    Exsiting Sampel $ 10- $ 20
    Sampel custom: Tooling, waragad kapang
    Pilihan ngaropéa séjén:
    bungkusan: Sleeves, Warna Buleud atanapi packaing ngaropéa lianna per requests

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • How is the foam EVA cases are produced? the lamination processes of surface, body(EVA Ethylene Vinyl Acetate) and lining process creates better adhesion of cover material to the formed foam.

    9B75

    The EVA carrying cases sutiable for any products you could imagine, any cases, any needs could be specially designed for you.

    P2_01

    P2_02P2_03

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !