• CUSTOM EVA CASE
 • banner2-3-google

Pse Zgjidhni SHBA?

Në Përtej rast, ne projektimin dhe prodhimin e rasteve porosi fund të lartë që i përshtatet mirë kërkesën tuaj.

 • fabrikë ISO certifikuar

  fabrikë ISO certifikuar

  Menaxhmenti Fabrika është përmirësuar dhe sistemuar nga viti ne kaluar vertetimi i ISO9001: 2008 në vitin 2014.

 • Over 15 years' experiences

  Over 15 years' experiences

  With extensive knowledge and expertise of more than 15 years in the field, we use unique technologies, raw materials, in-house production and quality control to create best custom cases.

 • Developing the right case with and for you

  Developing the right case with and for you

  With access to various materials and manufacturing processes, we have the ability to help turn your pie-in-the-sky ideas into innovative and realized solutions.

Arritje të reja

Zakonit formohem Rastet mund të jenë të dizajnuara për të përshtaten çdo lloj të pajisjeve. Dizajni shumë engineered ofron siguri kundër ndikimit, pluhuri, dielli, lagështia dhe streset e tjera mjedisore. Brendshme mund të formohem në dimensionet e sakta të rrethimit tuaj ose vdesin prerë shkumë mund të shtohet për mbrojtje shtesë.

Një Rasti i cilësisë:
Çdo rast, çdo nevojave:

 • IMG_0219
 • factory (3)
 • DSC_6907-2

Shanghai Beyond Case co., Limited dedicated in developing, manufacturing and selling HIGH-END custom EVA cases since 2003. Not only design and manufacture. but also offer various services that we belleve provide our customers with a higher level of service that is not attained anywhere else.

Our experts have more than 15 years experiences, we start with a basic sketch in order to get an idea of what features should be added and how the case can function. Even if your product hasn’t actually been produced, we can take your CAD files and use those to completely design and build the case.

We manufacturer custom cases for just about any industry you could think of, such as Automotive, Athletics, Banking, Chemical, Computer, Education, Electronics, Gift, Medical, Musical, Tool, Travel etc. Currently, we offer service to customers from 90 countries all over the world.With excellent product quality, reasonable price and good service reputation, the company has obtained authorization of some international famous brands and established long-term cooperative partnership. Our products are mainly sold to overseas, wherein, Europe, America, Japan, and South Korea are the main sales areas.

Owing to he continuous efforts and improvements made by our employees over the years, the company has earned a good reputation in the industry thanks to its rich experience in development, design, production and product solutions.

100% Custom, punuar me dorë, inspektoi: Integrimi produktin tuaj më shumë se një rast, shtoni vlerat shtesë për produktin tuaj me një rast të cilësisë.

Feature Produkte

Raste me porosi formohem kombinuar mbrojtjen e një rast të vështirë me shkathtësi dhe transportueshmëri e një kasë të butë. Rastet gjysmë-ngurtë porosi formohem ofrojë opsione të pafundme të projektimit për shkak të dy brendshme dhe të jashtme mund të jetë në vazhdimësi contoured për pothuajse çdo formë ose madhësi.

WhatsApp Online Chat !